Druhá kontumačná prehra Prešova, o jeho ďalšom pôsobení rozhodne SVF

26.04.2008 Celý región

Bratislava 26. apríla (TASR) - Na základe oznámenia VK PU Prešov o tom, že klub nie je schopný uhradiť uložené pokuty a náhrady tak, aby bol jeho štart v stretnutí extraligy mužov 27. apríla reálny, rozhodla Súťažná ...
- pre neuhradenie finančných záväzkov, uložených VK PU Prešov rozhodnutím SK SVF č. 25/04/2008, SK SVF v súlade s dikciou Disciplinárneho poriadku v čl. 14 a nasl. zastavila VK PU činnosť až do odvolania.
- SK SVF akceptuje informáciu klubu VK PU Prešov o tom, že klub nebude môcť vyrovnať záväzky tak, aby bol štart jeho družstva v druhom stretnutí 3. kola playoff reálny. V súlade s týmto oznámením SK SVF ruší stretnutie extraligy mužov, plánované na 27. apríla 2008 pod č. EM 151 VKP Bratislava – VK PU Prešov a stanovuje jeho výsledok 3:0 (0,0,0) kontumačne v prospech VKP Bratislava.
O ďalšom pôsobení družstva VK PU Prešov a ostatných dôsledkoch, súvisiacich s uvedeným rozhodnutím bude SK SVF jednať tiež v súčinnosti s klubom VK PU Prešov v pondelok a o rozhodnutí v predmete veci bude zainteresované strany informovať písomne dňa 28. apríla 2008.
Proti tomuto rozhodnutiu je možné podať odvolanie v súlade s platným súťažným poriadkom volejbalu.
 

Vyberte región